Do wypieków

Mieszanka do bezglutenowego ciasta na pizze BIO, 350 g, Bauck Hof

Mieszanka do przygotowania bezglutenowego ciasta na pizzę.

More details

Nowość!

11,79 zł

Już wkrótce w naszym sklepie

Porównaj!

 
Opis produktu

SKŁADNIKI

mąka ryżowa razowa*, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winnian monosodowy, skrobia kukurydziana*), mielone łupiny babki jajowatej*, syrop ryżowy w proszku*, zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa, kultury starterowe), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Mieszanka do przygotowania bezglutenowego ciasta na pizzę.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1436 kJ / 339 kcal

Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g

Węglowodany: 75,6 g w tym cukry: 2,2 g

Białko: 4,2 g

Sól: 2,1 g

Błonnik: 3,5 g

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać soję

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Nagrzać górną i dolną grzałkę piekarnika do 225 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać mikserem ręcznym (mieszadła) z 250 ml letniej wody i 2 łyżkami oliwy aż do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta, Posypać ciasto skrobią spożywczą i rozwałkować równomiernie do kształtu blachy lub dwóch tortownic. Położyć dodatki według własnego wyboru i piec przez około 15-20 minut.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

 
Cechy/certyfikaty/inne
Ilość w kartonie 6
Żywność Ekologiczna TAK
Produkt Naturalny TAK
Gluten Free TAK

Napisz opinię

Mieszanka do bezglutenowego ciasta na pizze BIO, 350 g, Bauck Hof

Mieszanka do przygotowania bezglutenowego ciasta na pizzę.

Napisz opinię

 
Opinie(0)

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Produkty powiązane, warto zainteresować się także:

12 innych produktów w tej samej kategorii:

Porównać 0

Brak produktów

To be determined Przesyłka (domyślna 1)
0,00 zł Podatek
0,00 zł Razem:

Podane ceny są cenami brutto

Realizuj Zamówienie