SKŁADNIKI
mąka z orkiszu z pełnego przemiału* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA
W 100 g Wartość energetyczna - 1460 kJ/350 kcal Tłuszcz - 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g Węglowodany - 67 g w tym cukry - 3 g Błonnik - 6 g Białko - 14 g Sól - 0,003 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta: Włochy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Inne3: WEGETARIAŃSKI
Inne4: WEGAŃSKI
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
-
ean138009004120013
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się