Kuchnia Orientalna

Shiitake grzyby suszone, BIO, 50 g, Bio Planet

Ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardnikami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz większym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne właściwości odżywcze. Szczególnie cenione są w kuchni wschodniej. Zalecamy, aby grzyby shiitake poddawać krótkotrwałej obróbce cieplnej (ok. 5 min.), w przeciwnym razie twardnieją. W zależności od użycia (np. do sosów) warto namoczyć je ok. 30 min. przed użyciem.

More details

19,94 zł

Cena jednostkowa: 398,80 zł za kg

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją:

Wyświetl historię cen produktu

Historia cen produktu

Shiitake grzyby suszone, BIO, 50 g, Bio Planet

Najniższa cena produktu z dnia

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją:

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Uwaga: Ostatnia sztuka!

- +

Porównaj!

 
Nasza opinia i skład:

Ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardnikami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz większym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne właściwości odżywcze. Szczególnie cenione są w kuchni wschodniej. Zalecamy, aby grzyby shiitake poddawać krótkotrwałej obróbce cieplnej (ok. 5 min.), w przeciwnym razie twardnieją. W zależności od użycia (np. do sosów) warto namoczyć je ok. 30 min. przed użyciem.

SKŁADNIKI

shiitake (grzyby suszone)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1259 kJ / 302 kcal Tłuszcz - 6,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,8 g Węglowodany - 25 g w tym cukry - 3,7 g Białko - 20 g Sól - 0,03 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 
Cechy/certyfikaty/inne
Ilość w kartonie6
Żywność EkologicznaTAK

Napisz opinię

Shiitake grzyby suszone, BIO, 50 g, Bio Planet

Ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardnikami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz większym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne właściwości odżywcze. Szczególnie cenione są w kuchni wschodniej. Zalecamy, aby grzyby shiitake poddawać krótkotrwałej obróbce cieplnej (ok. 5 min.), w przeciwnym razie twardnieją. W zależności od użycia (np. do sosów) warto namoczyć je ok. 30 min. przed użyciem.

Napisz opinię

 
Opinie(0)

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Produkty powiązane, warto zainteresować się także:

30 innych produktów w tej samej kategorii:

Brak produktów

To be determined Przesyłka (domyślna 1)
0,00 zł Podatek
0,00 zł Razem:

Podane ceny są cenami brutto

Realizuj Zamówienie