SKŁADNIKI
mąka z brązowego ryżu* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron do dań głównych, zup i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 100 g makaronu, posolić i pomieszać delikatnie. Po 10 minutach można dolać zimnej wody, a następnie odlać ugotowany makaron.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1524kJ / 360 kcal
Tłuszcz - 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone- 1 g
Węglowodany - 75 g w tym cukry - 1 g
Błonnik - 2,5 g
Białko - 8 g
Sól - < 0,008 g
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym12
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Produkt NaturalnyTAK
-
Gluten FreeTAK
-
ean134006040155089
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się